Mit takar pontosan a rendezvényszervezői munka, hol érdemes ezt tanulni és melyik egyetemi szakkal lenne jó?
Egyetertek az elottem szolokkal.
Annyit tennek meg hozza,hogy sajnos az onkormanyzatok a legolcsobb munkaerot fogjak alkalmazni barmilyen falunap, rendezveny megszervezesehez, tehat inkabb a hivatalban dolgozok ingyen,esetleg egy kis plusz penzert fognak megszerevzni barmit.
Kedves Kérdező!
Ahogy elnézem, leginkább a bunkó hozzászólókból jutott ki.. szóval gondoltam írok pár ötletet, hátha tudod hasznosítani.
1. Sajnos itthon nincs akkora igény rendezvényszervezőkre, mivel sokan úgy vannak vele, hogy inkább megszervezik maguknak az eseményeiket. Pl. Esküvő
Viszont kint külföldön ennek hatalmas múltja van, szeretnek az emberek ilyen foglalkozású szakembereket fogadni, hogy mindenféle rendezvényeket szervezzen meg nekik. Elmondják az elképzeléseket és onnantól mehet a buli. Tudtommal odakint sincs szükség különösebben papírra, egy cégnél kell elhelyezkedni és onnantól mehetsz.
2. Itthon ha ebben szeretnél dolgozni, javaslom, hogy keress egy céget, pont ma láttam, hogy keresnek managereket, szóval biztosan keresnek kezdőket is. Javaslom, hogy küldd el pár helyre az önéletrajzod, biztos vagyok benne, hogy valahol kapsz majd lehetőséget.
Vannak OKJ-s tanfolyamok, meg egyetemi képzések, viszont ide inkább gyakorlatra van szükség. Próbálkozhatnál bulihelyeken, ahova promótereket keresnek, hostesseket. Ha olyan a főnök és látja benned a lehetőséget, biztosan meghallgat majd és segíthetsz majd bulik szervezésében. Én is így kezdtem.
Kedves 8-as válaszoló! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, tényleg nagy segítség!
Többiek! Lehet, hogy páran kicsit bunkók voltatok, egy ilyen "társadalomban" nem is vártam mást, de azért köszönöm szépen nektek is! Valójában van igazság szerintem abban, amit írtok, csak a közléssel van egy kis baj. Szép napot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!