Jojomojo kérdése:
Ki kell nyomtatni? Többi lent
Figyelt kérdés
Idén kezdek az egyetemen és az egyetlen dolog amit nem értek, hogy az emailben, amiben elmondják mit kell vinni a beiratkozásra, szerepel egy olyan hogy "felvételről szóló értesítés"
Ez az az email, amiben leírják, hogy mikor kell menni beiratkozni? Vagy más? Ki kell nyomtatni?
2019. júl. 27. 12:07
1/5 anonim válasza:
Gondolom az e-felviben lévő hivatalos besorolási döntés lesz az.
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor az a legegyszerűbb ha mindent kinyomtatsz amit küldenek es elviszel. A félreértések elkerülése végett majd kiválasztják amit akarnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm. Valóban ez lesz a legszerencsésebb
2019. júl. 27. 14:06
4/5 anonim válasza:
Az egyetem a sajátját szokta kérni, amit kiküldött emailben/postán és nem a felviset. Azt kell kinyomtatni és bevinni.
5/5 Doros válasza:
Én ezt azért nem értem, mert mi elektronikusan iratkoztunk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!