Miért nem enged be a Neptun?
Sziasztok! Felvettek egyetemre, ma meg is kaptam a Neptun-kódom, amivel csináltam hálózati azonosítót, illetve adtam meg jelszót. De mikor belépnék a Neptunba, azt írja ki, hogy érvénytelen felhasználónév vagy jelszó, pedig stimmel minden. Tudja valaki, mitől van ez?
Előre is köszönöm a válaszokat!
biztos,hogy jó a felhazsnálónév?
a felhasználonevet nem te választod, hanem a neptun oldalára van írva a vezetéknevced első három betüje, plusz a keresztneved első két betűje meg valami szám. én azért nem tudtam bejelentkezni, mert a felhasználónév részhez kitaláltammagamnak saját felhasználonevet és így kiadta hogy nem jó a jelszó vagy a felhasználónév - ez miatt nem volt jó!
5-ös válaszoló, nem tudok belépni a Neptunba. Ezért tettem fel a kérdést.
E-mailben küldtek egy tájékoztatót- ott azt írták, a Neptun használatához hálózati azonosítót kell csinálni. Ezt megcsináltam. Próbáltam azzal is belépni, meg a Neptun-kóddal is, de egyikkel sem működött.
NEM a neptun kód a felhasználónév!
Az egyedi egyetemi azonosító a felhasználónév.
Be tudtam lépni, szerintem karbantartották.
A válaszokat köszönöm szépen! :)
Az egyedi egyetemi azonosító a neptun kód te okos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!