Corvinusos és BME-s hallgatók, tudtok mesélni?
Igaz még van 1 évem az egyetemig (5 éves gimi), de már jó ideje nagyon rákapcsoltam az egyetem témára. Gtk-ra szeretnék jelentkezni, azon belül kereskedelem és marketing, HR és gazdasági és menedzsment szakok iránt érdeklődöm.
Lehetőleg Pesten szeretnék tanulni, C terv a Debreceni Egyetem, de most a Corvinusról és a BME-ről szeretnék tapasztalatokat hallani.
Milyen a diákélet, milyenek a hallgatók (átlagban a mentalitásuk), milyenek a tanárok, az épületek, hasznosnak találjátok-e az ott tanultakat, milyen az iskolák presztízse, olyan-e az egyetemi élet, amilyennek elképzeltétek... Szóval minden IS érdekel.
Illetve mit gondoltok arról, hogy csökkentik a BCE állami támogatottságát (ha minden igaz, lesz 40% ösztöndíjjal elérhető állami hely)?
A BME - Elte átszervezésről mi a véleményetek?
Miben befolyásolják ezek az események az iskolákat?
Az említett szakokról is mondhat véleményt akinek kedve van, mert a sorrendben abszolút nem vagyok biztos.
11:
Nem írta senki, hogy "jobb", hanem gyakorlatorinetáltabb.
A BGE pedig mindig is az ország 2. számú top pénzügyi képzése volt, ez tény.
A kérdező írta a Corvinust, BME-t és a DE-t.
Erre válasz az, hogy BME és DE helyett akkor mindenképpen BGE inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!