Nem vagyok jartas felsooktatasban. Az alapkepzes lehet 3es 4eves is (az otot tudom mi) mi a kulonbseg vagy csak 4eves van? Es mi az ami 3ev utan diplomat ad erdekelne?
Figyelt kérdés
2019. júl. 24. 13:42
1/5 anonim válasza:
Szakfüggő, van sok 3 éves képzés, van még több 3 és fél éves, ezekben általában van szakmai gyakorlat is, azért hosszabb. 4 évesből kevés van, talán az orvosi egyetemen az ápolás és betegellátás ilyen, ami ugye régen az egészségügyi főiskola volt.
2/5 anonim válasza:
Ahogy ez előttem szóló mondta, a legtöbb alapképzés három éves, ez alól kivétel a gazdasági szakok amik 3 és fél évesek mert az utolsó félév szakmai gyakorlat, az egészségügyi szakok mind 4 évesek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm🙂
2019. júl. 25. 08:48
5/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk gazdasaginal akik levelezon vannak azok elfogadtatjak amit kozbe dolgoznak ugy pl onekik igy 3eves lehet ugye?
2019. júl. 25. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!