Milyen tus tollal lehet szépen rajzolni?
Jelenleg antik darabaim vannak, rájöttem hogy nagyon szép képeket lehet tus tollal festeni. Jelenleg egy fej cserélhető van amibe tintát kell cseppenteni, nem tudom mi a neve jó lenne tudni hogy nevezik ezt a kategóriár és van egy tű tustoll készletem amibe tintát kell a hátsó patronba tölteni és rázni benne egy súlyt ami adagolja a tintát. Ez műszaki toll lehetett mert körző és betüsablon fogó nyél is jár hozzá. Kinéztem egy patronos szttet amibe eldobható patronokat lehet rakni. Szükségem lenne a tinta telítésére amihez jelenleg 1,5-ös fejet használok és vékony vonalakra is amihez 0,1 tűt használok.
A jövőben biztos hogy veszek üveges tus tintákat aranyat ezüstöt is tervek szerint de kellene minimum 14 tustoll csak nem tudom mit válasszak. Az ebay a fő online marketingem és nem messze van írószer nagyker. Olyan 5000ft-ot költenék a projektra, köszönöm előre is a segítséget. Örülnék leírásnak is a tudomány ágról.
attól függ, mit akarsz rajzolni. csőtollal (patront feltöltöd, a különböző vastagságú csővégekben egy kis rúd mozog, az adagolja a tust, tintát és akadályozza meg a folyást) műszaki rajzokat, grafikákat lehet rajzolni.
A cserélhető hegyű, "mártogatós" tustoll való a művészi rajzokhoz, kalligráfiához, ahol egy fejjel lehet különböző vastagságú vonalakat, árnyékokat is húzni.
[link] -ez művészkellék,
[link] -a csőtoll pedig műszaki holmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!