Aki nem iszik minden nap is valhat alkoholistava?
Figyelt kérdés
es aki utalja az alkohol izet?
csak egy igen vagy nemes valaszt szeretnek
2019. jan. 20. 21:32
1/3 anonim válasza:
Nem ilyen egyszerű, hogy igen vagy nem. Én is utálom az alkohol ízét mégis szoktam inni ösdzejövetelek alkalmából, mert a hatását szeretem. Kétnaponta is ihat aki alkesz, nem a napi rendszerességem van a hangsúly. Vannak alkoholisták akik tényleg naponta isznak, de az az alkoholista aki nem tud meglenni X napnál tovább a pia nélkül, kifordul magából ha nem jut hozzá, elvonási tünetei vannak stb. Mivel a szakirodalom se tud egységes választa adni arra hol kezdődik az akoholizmus erre se lehet igen/nem választ adni.
2/3 anonim válasza:
Ha csak igen/nem lehet a válasz, akkor igen (persze nem ilyen egyszerű)
3/3 anonim válasza:
Ez milyen házifeladathoz kell?
Egyébként igen, lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!