Ti szerettek vagy tudtok fogalmazásokat írni?
Én most nagyon tanácstalan vagyok egy fogalmazással kapcsolatban.
Arról kellene írni,hogy
"Miként váltam olvasóvá.
Minden segítség jól jönne :-)
Milyen olvasóvá? Könyvtári vagy hobbi vagy más?
Lehet kitalált történet, vagy a saját szemszögedből kell?
Engedd el a fantáziád, légy kreatív. Írj címszavakat, bontsd részekre... A bevezetésbe ugye, hogy mi volt az első olvasással kapcsolatos élményed, tárgyalásba akár az, hogy milyen fajta könyveket szeretsz, szoktál olvasni, mi az, ami érdekel/kevésbé köt le, pár konkrét művet megnevezni, leírhatod, miért szeretsz olvasni, milyen előnyei vannak számodra, a befejezésben pedig összegzed, hogy milyen hatással van rád maga az olvasás, és hogy ajánlod másoknak is.
Ez persze csak egy példa, a lehetőségek végtelenek. :)
Saját szemszögemből kell ( elbeszélés)
:-)
Miket szoktál olvasni? Mi az első olvasással kapcsolatos élményed? Melyik mű volt szàmodra a legérdekesebb amit valaha olvastál és miért? Esetleg volt valaha emlékezetes eseményed olvasás közben? Mi motivál, hogy olvass még?
Első körben szedd össze az ezzel kapcsolatos élményeidet - vázlatszerűen -, aztán kezdd el összerakni egy elbeszéléssé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!