Biosz Projektmunka?
A Kiskunsági Nemzeti Parkról szeretnék csinálni egy projektet de nem tudom milyen szempontok alapján közelítsem meg.
Biztos hogy először is Ökológia szempontból de aztán hogyan tovább van bármi más ami elmondhatnék?
Én úgy csinálnám, hogy egy kis bevezetőt készítenék pl.: A Kiskunsági Nemzeti Park hazánk másodikként alapított nemzeti parkja, elhelyezkedés... Utána leírnám, hogy miként, hogyan alakult meg. Ezután következnének a tájról valók. Majd kiemelnék pár állatot, növényt és bemutatnám őket. A végére hagynám amit írtál és arra menne a hangsúly mert ebben a részben ki lehetne fejezni, hoggy ez egy csodálatos élővilággal rendelkező terület amit próbáljunk minél tovább megőrizni...+érdekességek/vagy ahogy írtad az elejére a további tartalommal pedig indokolnád
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!