Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Holnap feleltet a tanár 15...

Holnap feleltet a tanár 15 oldalból és én nagyon nem szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma mondta a tanár hogy hnap random feleltet 5 embert 15 oldalból és nagyon nem akarok mert már kétszer feleltem és másra is kéne tanulnom. A tanár viszonylag bír engem. Abban nem hiszek hogy " jaj remenykedj abban h nem leszel te benne abban az 5ben " mert hetfon volt az hogy 3 ember felelt kemiabol es mondta a tanarno hogy teljesen random fog erre rittig nem engem szolitott fel. Na elore is koszonom ^^
2018. dec. 4. 14:49
 1/3 anonim válasza:
93%
Most erre mit lehet válaszolni? Tanulj, ez a legjobb megoldás! A másik, ami egyszerűbb, hogy nem mész aznap suliba. Most komolyan, milyen választ vártál? Van erre más megoldás is?
2018. dec. 4. 15:29
 2/3 Ninassy válasza:
Nem mész be. Ilyen egyszerű :)) vagy tanulsz mint a güzü
2018. dec. 4. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:

4 szem közt megkéred, ne most feleltessen, hanem köv héten, mert volt egy valós, nyomós indokod, ami nem az, hogy lusta vagy, illetve nem az, hogy játszanod kellett a géppel.

Ha ez valós, lehet ez is megoldás.

Amúgy ajánlom az idő management témakört.

2018. dec. 6. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!