Az Egri Csillagokban hányadik oldalon van a török sereg jellemzése? Nagyon kéne! Ahogy a magyar serege is.
Ha beírod az alábbi linket, akkor a pdf-es változatból a jobb felső sarokból a 3 pontra katt. és a keresőbe beírod a keresendő szót, mint pl. sereg és pillanatok alatt megtalálod az infókat. Addig lépegetsz tovább, amíg a megfelelő helyre ugrik a kereső.
Tehát a link:
Köszi, ezt eddig még nem is tudtam.
Csak az a gond, hogy úgy én még mindig nem találom, mert sokat ír ki, vagy nem adja ki.
De azért NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretnék még válaszokat.
A következő oldalakon találsz leírást a török seregről (a fent belinkelt kötetről van szó):
59-60, 62-65, 68
Helyenként csak egy-egy mondat erejéig van valami leírás, úgyhogy össze kell majd őket szedned. Nem tudom, hogy máshol van-e még valami, én ezt találtam.
Remélem tudtam segíteni és a jövőben Te is rákereshetsz pdf-es változatokra és a keresővel hipp-hopp rátalálsz a megfelelő infóra. Csak a megfelelő kereső szót kell kitalálnod. Ha gyakrabban csinálod, egyre könnyebben megtalálsz mindent. Ez későbbi tanulmányaid során sokat fog segíteni.
Nagyon sok pdf-es leírás van a neten és ha ez sem elég, akkor ott vannak még a hangos könyvek MP3-ban. Ha valamit nincs időd elolvasni, akkor lemented a fájlt és meghallgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!