Valaki betudná linkelni az OFI 6. Osztályos történelem megoldókulcsát?
Ejnye-bejnye, rosszban sántikalunk?
Nem inkább tanulni kéne?
A megoldókulcs belinkelése szerzői jogokat sért, ezért nem lehet. Viszont a google-be írd be, hogy "csepela jánosné történelem munkafüzet 6 megoldókulcs".
Ami megjelenik, nem biztos, hogy a legfrissebb, nem biztos, hogy ofi-s, de próbáld meg. Hasonlítsd össze a munkafüzeteddel, hátha jó.
szia, amikor hatodikos voltam, nekem is ofi munkafüzetem volt, és az, amit az előző írt, nem jó.
töltsd le a scribd alkalmazást (az alkalmazáson belül van lehetőség a fizetős verzióra, amikor megkérdezi, ixeld ki, vagy kezd meg a harminc napos ingyenes próbaidőszakot)
az alkalmazás keresőjébe írd be, hogy ofi, történelem munkafüzet, hatodik osztály megoldókulcs, vagy ugyanezt, a tankönyv szerzőjének a nevével, és ki fogja adni. az irányítás egyszerű, viszont az oldalak nem stimmelnek, de könnyen meg lehet keresni az adott feladatot, amit szeretnél.
hetedikes/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!