Ebből mégis hogyan lesz ez az eredmény?
Figyelt kérdés
632,37cos17,66 = 650,23
Ezt a levezetést olvastam egy feladatnál.
2018. szept. 26. 10:28
1/7 anonim válasza:
Ez biztos, hogy nem így van, mivel a bal oldal biztosan kisebb 632,37-nél, valamit rosszul értelmezhettél.
3/7 anonim válasza:
Elcseszték a behelyettesítést...
Nem tudom, hova butul a világ, ha ezt ma már egy egyetemi jegyzetben sem veszik észre. Mert ez egy durva elvi hiba, a #1 ki is fejtette, hogy miért.
4/7 A kérdező kommentje:
De ez tényleg hiba a jegyzetben vagy csak egy általam nem ismert matematikai művelet? Mert következetesen más eredmény jön ki ott, ahol szinusszal, koszinusszal ügyködik szorzásjel nélkül...ahol ki van írva a szorzásjel, ott az jön ki, ami nekem.
2018. szept. 26. 12:31
5/7 anonim válasza:
Nézd meg a könyvben, nincs-e az elején vagy a végén hibajegyzék, ott nem szerepel -e.
6/7 anonim válasza:
Amúgy nálatok az SZIE-n a tervezés kimerül a képletbehelyettesítésekben?
7/7 A kérdező kommentje:
Én nem oda járok, csak találtam ezt a neten.
2018. szept. 26. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!