Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ezt megtehetem esszé íráshoz?

Ezt megtehetem esszé íráshoz?

Figyelt kérdés
Amennyiben megnevezem a weblapot, ahonnan a szöveget a sajátomba illesztem illetve egyéb irományokból összeszedett dolgokat, akkor beadhatom a tanáromnak? Baj lenne ha szó szerint beírnék valamit a fogalmazásba? Azzal is igazából okulok és ha iskolán belül kéne megírni egy hasonlót vagy érettségikor tételnek, akkor már tudok valamit. Ti mit gondoltok?

2018. szept. 9. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Idézhetsz belőle, csak azt tedd helyesen: azokat a gondolatokat, amiket szeretnél billeszteni az esszédbe, tedd idézőjelbe. A fogalmazás végén jelöld pontosan a forrásokat, ahonnan kimásoltad őket.
2018. szept. 9. 16:00
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha valaki más elemzését szeretném használni, mert egyetértek részben az ő nézeteivel például egy verssel kapcsolatban vagy két vers összehasonlításakor?
2018. szept. 9. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is ugyanígy csináld.
2018. szept. 9. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!