Honnan tudnám letölteni a sokszínű matematika 8. Osztályos munkafüzet megoldókulcsát?
Figyelt kérdés
2018. szept. 6. 18:26
2/8 A kérdező kommentje:
De nem megy a matek :(
2018. szept. 6. 18:34
3/8 anonim válasza:
Attól sem fog menni,ha bemásolod
Inkább arra keress rá youtubeon hogy hogyan kell megcsinálni csomó matekos videó van, hidd el ezzel több érsz
Én nem csináltam meg sosem a házit matekból vagy ha igen akkor lemásoltam aztán épp hogy meglett a kettes mindig évvégén és érettségin, igaz hogy túlságosan szajkózzák hogy milyen nagy jelentősége is van az egésznek,de egyetemre is tovább tudsz menni úgy ha nem vagy jó a matekból, erre én vagyok a példa
4/8 A kérdező kommentje:
De attól még jó lenne ha meglennenek a megoldások, mert akkor legalább a házi feladatok miatt nem kapnák egyest
2018. szept. 6. 18:41
5/8 anonim válasza:
Kik kapnák?
Írd ki azokat a feladatokat, amik nem mennek, és segítünk.
6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy semmi nem megy ami matek
2018. szept. 6. 18:47
7/8 Tom Benko válasza:
Olyan nincs. Eddig is eljutottál, tehát valami megy - inkább tűnsz lustának. Konkrét problémákat kérünk, nem picsogást.
8/8 anonim válasza:
Sokra nem mész vele. Ott tényleg csak a végeredmény van meg. Gondolom le kellene vezetni a számítást is, hogy hogyan kaptad meg az eredményt. Dolgozatnál is ez a helyzet, szóval így semmis az egész. Kérj valakitől segítséget, biztosan akad a közeledben olyan, aki tud neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!