Szent péter esernyője - rövid tartalom, főszereplők leírása, Mikszáth nyelvezete. Valaki? SOS
> de internetrl kellene összehalásznom az infókat
Akkor tudok ajánlani egy remek oldalt. Google-nek hívják ( [link] ). Elég beírnod annyit, hogy „Szent Péter esernyője” és ez a nagyszerű un. kereső számos oldalt sorol fel, ami erről szól. Az első talált rögtön egy olyan oldalra vezet – a Wikipédia nevű oldalra, aminek a nevét szintén érdemes megjegyezni –, ahol röviden össze van foglalva a mű cselekménye.
Ezek szerint hármasod lesz. Bár a tanárod helyében inkább kettest adnék (évvégi, péter, hangsujozta )!
SOS valaki? Esetleg egy kérem, légy szíves, segíts, köszönöm, AKÁRMI??
A mai napod éppen elég lesz a saját feladatod megoldásához.
Van itt egy apró tévedés:
Ha valaki elvégzi más helyett annak munkáját, azt nem segítségnek hívják...
Segítség az ha információkkal, iránymutatással, rávezetéssel, javításokkal hozzájárul a feladat megértéséhez, elkezdéséhez, elvégzésének gyorsításához, a munka minőségének növeléséhez. De a konkrét munka túlnyomó részét a segítséget kérő végzi!
A fentiek alapján a segítséget megkaptad (#1 válasza). Az arra adott reakciód (#2) pedig pontosan tükrözi a feledathoz való viszonyulásodat.
> Az arra adott reakciód (#2) pedig pontosan tükrözi a feledathoz való viszonyulásodat.
Én poénként fogtam fel. Szerény mértékben vicces választ, segítséget adtam, vicces reakció jött rá. Gondolom a kérdező csak rákeresett a dologra, ha már így rávezettem. Ha meg nem, az már rá tartozik.
"Ez így, ebben a formában... igaz!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!