Lenne szíves valaki írni egy programot?
Figyelt kérdés
Vizsgafeladat lenne holnap,de sajnos nem tudom megoldani.Igazából a programozás csak mellékes ahhoz,amit tanulunk(cad-cam),nem ez a fő irányvonal és elég nehezen is kapom el a fonalat.Ha valaki megírná nekem,hogy tudjak puskázni vagy csak tanulmányozhatnám,megköszönöm!
a társalgó feladat
2018. máj. 25. 17:04
1/11 A kérdező kommentje:
c# nyelven
2018. máj. 25. 17:37
2/11 moozygoo válasza:
Melyik feladatnál akadtál el ?
3/11 A kérdező kommentje:
mennyit engedsz a feléből?:)
2018. máj. 25. 17:38
4/11 A kérdező kommentje:
a társalgó nevű feladatról van szó.
Sajnos nem konyítok hozzá,de le kellene valahogy vizsgánom.
2018. máj. 25. 17:39
5/11 moozygoo válasza:
Azt értettem, de az 8 feladatból áll, és ott hanyadik feladatánál akadtál el :)
6/11 A kérdező kommentje:
fájlbeolvasást megtettem,de utána teljes káosz van.
2018. máj. 25. 17:42
7/11 A kérdező kommentje:
Csak viccelt szerintem:)
2018. máj. 25. 17:54
8/11 A kérdező kommentje:
ráadásul a hétvégi munkám is ugrott,szóval le vagyok égve:D
2018. máj. 25. 17:55
9/11 anonim válasza:
Ennek a megoldásait is megtalálhatod a neten. Érettségihez kiadják. Googlizz jobban.
10/11 anonim válasza:
Tessék:
Itt a Javítási-értékelési útmutatónál a: e_infmeg_18maj_ut.zip <- benne van a forráskód. Azt nemtudom, hogy C# vagy C vagy C++, de végülis tök mind1, mert, ha látod egyiket másikba átírni már gyerekjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!