Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » ! ANGOLOSOK! Segítene nekem...

! ANGOLOSOK! Segítene nekem valaki egy reklám elkészitésében?

Figyelt kérdés

az a lecim, h keddre csinálnunk kell egy reklámot. "Fel kéne találnom" vmit, és azt népszerűsiteni az emberek körében. Találó kis szöveget kéne irnom hozzá, olyan 10-12 mondatosat. Légyszi segitsen valaki, nem igazán vagyok jo angolbol :S kosziii

az is valami, ha vki ötletet adni, hogy miről is lehetne irnom elvileg... mert semmi sem jut eszembe :S

2010. jún. 12. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Na, hát így nem is fogsz soha megtanulni angolul.
2010. jún. 12. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi, segitséget vártam, nem pedig ezt...

ha normális választ nem tudsz adni, akk inkább ne irj semmit, kimélj meg magadtól! ezer köszi érte

tisztában vagyok ezzel én is, nem éppen csucs a sulinkban az angoloktatás, ha tudnék angolul vagy volna rá lehetőségem, szabaidőmben tov. fejleszteni az angol nyelvtudásom (ami jelenleg majdnem egyenlő a nullával), nem itt kuncsorognék leci után... na szia

2010. jún. 12. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Az nem mentség, hogy nincsenek jó tanáraid... nekem is elég pocsékak voltak, de sokat olvastam, fordítottam, néztem filmeket angolul, lehet venni kezdőknek való kis könyveket is a boltokban, hogyha a nehezebbeket nem érted.

Amúgy a probléma nem is az, hogy segítséget kérsz a háziddal kapcsolatban, hisz biztos szívesen akad, aki segít, de ahhoz, hogy egyáltalán valami alapötletet kitalálj, nem kell angol tudás... ne tőlünk várd már el. Szóval ha megmondod, hogy mit szeretnél pontosabban, mégis mit kéne népszerűsíteni, esetleg magyarul megfogalmazod a mondatokat, úgy még esetleg azt mondom, oké. De így egyrészt senki nem fog segíteni, másrészt sosem fogod megtanulni magadtól, hogy hogyna oldj emg feladatokat.

2010. jún. 12. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
de milyen reklám? mit találtál ki? gondolom már későn irtam és nem tudom hogy már kész lett e????!!!!! ha igen hogy sikerült?
2010. szept. 2. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!