Tudnátok olyan irodalmi műveket, illetve képzőművészeti alkotásokat írni, amelyeknek középpontjában egy családi konfliktus áll?
Figyelt kérdés
Már néhány van és sokat segítene, ha ti is írnátok párat.2018. febr. 12. 18:50
1/15 anonim válasza:
Petofi Sandor: Egy estem otthon
Nem igazan csaladi konfliktus a kozeppontja, hanem inkabb az, hogy az apja mennyire lenezi a munkassagat, de nekem ez jutott eszembe hirtelen.:)
2/15 anonim válasza:
tele van vele az irodalom Antigonétol kezdve mai napig, a képzőművészet is, mi kellene?és hányadikban ?
3/15 anonim válasza:
azért kérdezem, ( az előző 3 vagyok) mert akár a lekorábbi költőinktől lehet erről írni, akár Illosvaitól, vagy Zrinyi vagy akárki, későbbiek sem túl jók, ilyen szempontból, minél jobban haladunk előre az időben, annál autentikusabb, ezért kérdeztem, mit kell írnod :))vagy simán bármit?
4/15 anonim válasza:
Jókai: Egy magyar nábob, Kárpáthy Zoltán, Kőszívű ember fiai
6/15 anonim válasza:
jah megint én vagYok, minden művész megküzd a csALÁDDAL, Nincs olyan, hogy családi konffliktus, ) ketten vagyunk , és rettentő sok van ) én pl erről beszélnék, de persze ez most van, nem 100 vagy 200 éve, de én pl arról is beszélnék, mért van ma máshogy :))
pedig de szeretem a huszadik század elejét uhh
7/15 anonim válasza:
nah mondjál korszakot, vagy mindegy? segítünk
8/15 anonim válasza:
aki jókait írta az nagyon jó, Elfújta a szélt nem írnám
9/15 anonim válasza:
de komolyan , mire
kell írnod? mi a téma, azon kívül, hogy család stb, mert így írhatunk rómaiaktól, görögöktól kezdve a mai magyar, vagy extravagáns akármilyen írókig, plíz valami instrukció :))))))))
10/15 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét kor megadva.:)
2018. febr. 12. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!