Mit írjak Szűz Máriáról?
Azt a feladatot kaptam irodalomból, hogy olvassam el a Lukács evangéliumát és le kell írnom egy szereplőnek a szemszögéből, (Mintha én lennék az a szereplő) Jézus Krisztusnak a születését. Bár egy kicsit elvesztem, mert a szereplők csak egy - egy szakaszban vannak benne, nem végig, szóval nem tudom Jézus egész történetét leírni egyetlen szereplő szemszögéből, ha egyszer ott sincs végig. Úgy gondoltam, hogy Szűz Mária szemszögéből írhatnám le, de ha nektek van jobb ötletetek akkor azt is elfogadom, csak kérlek segítsetek! Akik jobban ismerik a bibliát és esetleg tudnának nekem segíteni ebben. Egy oldalt kell írjak.
Aki válaszol, annak előre is nagyon szépen köszönöm, sokat segítene.
van egy karácsonyi ének, amelyben ez áll (Izaiás próféta könyvéből jött, Iz 1,3):
"az ökör, a szamár megismeri urát
ember nem ismeri világ megváltóját"
- írd a csacsi szemszögéből, aki önzetlenül, semmit sem várva cserébe melegítette a jászolkában a világ megváltóját
Leszek Mária. :)
De akkor az szerintetek jó, ha a születését leírom Mária szemszögéből?
– Kik vagytok?
– A három Napkeleti Bölcs.
– Miiii?
– A három Napkeleti Bölcs.
– Akkor meg mit akartok itt egy tehénistálló körül hajnali kettőkor!? Szerintem ez nem valami bölcs dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!