Holnapra kéne nekem fogalmazás, hogy mit csináltam a téli szünetben.15 mondat kellene. Valaki segítsen?
Figyelt kérdés
#Angolul kéne
2018. jan. 8. 20:22
11/14 A kérdező kommentje:
Akkor minek kellet volna a segítséged?
2018. jan. 8. 20:52
12/14 anonim válasza:
Talán nem kéne hülyének nézni az embereket. Szerintem még jól is jársz, ha nem oldja meg helyetted senki.
13/14 anonim válasza:
Angolul:
I've been looking forward to the winter beach! Christmas Eve at home scratched my family and we ate the ground and kissed each other and then looked at the Human Centipede. On the first and second day of Christmas, we were at Bartos where we ate many worms and ants. Between the two holidays we were in prison. We went to the movies where we watched an adult movie. The next day we went to Finga and talked. We celebrated ourselves in New Year's Eve, cake at each other's head, sparkling champagne and watching pig videos where we recognized the neighbour.
In New Year's time I started preparing for the carnival, doing the homework and reading the six books I got for Christmas. Overall, I had a great time in the lavatory.
14/14 A kérdező kommentje:
Na jolvan azért hülyének sem kell nézni"összeségében nagyon jó volt a vécében"és sorolhatnám még....
2018. jan. 8. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!