Jó motivációs levelet írni nyelvtanhoz?
Sziasztok! Egy közlekedési vállalathoz akarok jelentkezni, de csak heti 3szor tudnék dolgozni 17 és 20 óra között. Milyen szavakat és milyen formában illene/kellene leírnom?
Ezt a feladatot tavaly már egcsináltuk a volt tanárunkkal, nekem csak félig van meg, mert mikor befejezték én akkor nem voltam. A tavalyi füzetem az idei, és a mostani tanárunkkal át sem vettük ezt a témát, a magyar faktosokkal megbeszélték és mivel nem volt múlt órán azt üzente meg, hogy fejezzék be illetve mi is írjuk meg(rendes nyelvtan órán). Megtaláltam ezt a feladatot tavalyról, az elejét átírom a mostaniba, de nem akarom, hogy hasonlìtson, kicsit átírnám ha lehet. Miket hazudjak bele ebbe a levélbe, mert kikötés az, hogy győzzem meg a munkáltatót, hogy miért lennék alkalmas a munkára. Amit eddig kitaláltam, hogy vannak nyelvvizsgáim (felső angol, közép német és olaszból akarok közepet), a városomban az idősek otthonában nyáron melózgattam (végülis ez igaz) és anyum óvónő illetve apám tanár, tehát mindenkorosztállyal szót értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!