Holokauszt. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon kéne a segítségetek. A holokausztból holnapra kell fogalmazást írnom. Aki tud küldjön linket vagy írhat ide egy kis ismertetőt. És igen én is itt kérek segítséget nem azért mert lusta vagyok hanem mert holnap német és fizika dolgozatom lesz. Előse köszönöm mindenki válaszát!2017. nov. 30. 18:31
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
És valaki nem tudná leírni hogy a zsidókkal mit csináltak. Ezt úgy értem hogy először ki lakoltaták őket és utána miket csináltak?
2017. nov. 30. 21:42
3/3 anonim válasza:
Először gettokba telepitettek őket, utána különböző munka /haláltáborokba hurcolták őket. Nézz erről dokumentumfilmet vagy olvass róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!