Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hétköznapi hősök címmel miről...

Hétköznapi hősök címmel miről írjak fogalmazást?

Figyelt kérdés
Úgy kell megírni, mintha egy interjú lenne. Hírességekről nem tudnok mit írni, a világuk se vonz. Ma kaptuk házinak és holnapra kell. Tudtok ötleteket adni?
2017. nov. 29. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze. Készíts egy tűzoltóval riportot.( Persze csak gondolatban :) ) Elég hétköznapi hős nem?
2017. nov. 29. 18:27
 2/7 anonim válasza:
*Rendőrrel mentőssel orvossal vagy tűzoltóval :)
2017. nov. 29. 18:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nem vagyok kreativ ilyen tere sajnos. Mondjuk ha egy orvosrol irok, akkor rola nagy vonalakba miket lehetne?
2017. nov. 29. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Én az anyukámról írnék.

Sok áldozatot hoz azért, hogy mindenünk meglegyen, nekem Ő a legnagyobb hős!

2017. nov. 29. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Hétköznapi hős aki segít egy mozgássérültnek feljutni a lépcsőn, aki elterelget az útról egy állatot ahelyett hogy rádudálna vagy elcsapná, hétköznapi hős az aki megosztja az élelmét egy olyannal aki rászorul. Hétköznapi hősök a szüleid, és hétköznapi hős az a tanár aki ha kell bennmarad és 100 x elmondja a dolgot hogy megértsd, de lehet akár egy véradó is...

Számtalan hétköznapi hős van :)

2017. nov. 29. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Arról, hogy visszaküldted a Nemzeti Konzultációt, ezzel részt vették Soros György veszélyes tervének megállításában.
2017. nov. 30. 10:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Na ke is adtam, mamamrol irtam, hog mikor kicsik voltunk tesoimmal unokatesoimmal a szuloknek mennyit segitett illetve kozben o is mennyi minden megtesz az egesz csaladert es hogy unokatesommal is mindig o ment a korhazba kemora meg a mutetekre...
2017. nov. 30. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!