A légy jó mindhalálig cimű könyvről kell olvasmánynaplót írni és 2 kérdést nem tudok! Valaki segítene?
Elolvastam a könyv rövidített változatát(lehet ez a gond) de ezeket nem tudom:
Hogyan találkozik Nyilas Misi a felnőttek világával?
Hogyan változik a regény során Misi véleménye arról,hogy a debreceni diákok közé tartozik?
Köszi mindenkinek!
A regényt olvasd el, ne a kivonatát, akkor tudsz válaszolni is! Összesen 252 oldal. hajrá!
Gondolod, hogy lesz bárki, aki a hétvégéből rááldoz egy órát is a te feladatodra?
A felnőttek világával kapcsolatos kérdésnél legalább 2-3 oldalt tudnál írni (persze ha olvastad volna!)
A különböző tanárok, Pósalaky úr, Török János, Isaák Géza, Doroghy Viola és Bella hatása Misire nagyon jó feladat, a másik kérdésről is legalább 1 oldalt írhatsz.
Előtted az éjszaka, holnap tanítás!
Valóban azért van az oldal, hogy feltehessünk kérdéseket. Te viszont a feladataidat akartad volna elkészíttetni velünk!
Nem kívánok észt osztani, mert így is eléggé agyafúrtan használsz ki másokat.
Legalább látod, mennyire nem reagál senki, ha a leckédet akarod megcsináltatni velük!
Én legalább válaszoltam, bár nem ezt vártad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!