Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit gondolsz, élnek Tartuffe-ö...

Mit gondolsz, élnek Tartuffe-ök a XXI. században? Milyen lenne ma Tartuffe, ma mihez kezdene magával?

Figyelt kérdés
Egy rövid, 8-10 mondatos érvelő esszét kellene írnom.
2017. okt. 7. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Írjad.
2017. okt. 7. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Ebben kérem a segítségeteket. Néhány támpontot.
2017. okt. 7. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Mekkora észkombájnnak kell lenni ahhoz, hogy egy 8-10 mondatos firkához ilyen hatalmas segítség kell? :D

Olvastad te egyáltalán a művet? Igen? Akkor írsz 5 jellemzőt a főszereplőről és eljátszol a gondolattal, hogy ma milyen volna.

Ha nem olvastad, akkor meg google és elolvasod a személyiségét jellemző sorokat.

Igen, élnek. Minden korban élnek olyanok, akik másokat kijátszva akarnak meggazdagodni.

Példát keress a neten, direkt nem fogok írni. Azért sem, mert akinek ez problémát okoz, arról a tanár sem hinné el, hogy olyan komoly dolgokat hoz be témának, mint a poltika, gazdaság, stb.

Mihez kezdene magával?

Élné világát és próbálkozna.

Megint 1000 példát lehet hozni átverésekre.

Talán a legegyszerűbb az idősek kihasználása... ami még illik is a regényhez.

2017. okt. 7. 22:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, olvastam. 4-est írtam belőle.

Talán ez az oldal nem azért van, hogy segítsük egymást és ne lehurrogjuk? Miért kell egyből azt mondani, hogy Google? Ha már ide valaki kiírja a kérdését, akkor nem jókedvéből írta ki, hanem azért, mert nem találja rá a választ.

2017. okt. 8. 07:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem minden téma fekszik mindenkinek. Nem mindenki lehet olyan zseni, mint te!

Támpontokat kértem, nem helyettem megírást.

Nem tudom, az oldalra minek jönnek ilyen emberek, akik önteltek, beképzeltek és az édesanyjuk hasából kilépve tudnak mindent.

Nem muszáj segítened, de bírálnod sem, amíg én nem teszem feléd. Azért amíg nem látsz és nem ismersz, addig légyszi ne hordj már le egy olyan következtetést, hogy én milyen lehetek.

Ez a baj a mai világgal!

2017. okt. 8. 07:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként is ez nem regény, hanem a dráma műfaján belül komédia...
2017. okt. 8. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
....vagyis dráma műneméből...
2017. okt. 9. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!