Andi_princess kérdése:
Segítettek nekem a házimba?
Figyelt kérdés
Lègyszíves segítsetek így hangzik a feladat:
Èrtelmezd az ábrát az Ady-pályakèp alapján! Mit írnál az üresen maradt helyekre?
-Lèda versek
-.-Csinszka versek
-nacionalizmus
Ady-líra -.-feudalizmus
-háboru ellen
-.-ellentètek
A pontok helyèbe kène a szavakat leírni ès a nacionalizmus ès a feudalizmus után van mèg az hogy ellen (csak az nem fèrt ki ugy hogy jol látszodjon a feladat)
Előre is köszönöm a segítsèget
2017. szept. 19. 10:36
1/4 bollocks válasza:
Kik és hogyan segítettek? Ennyi információ alapján nehéz válaszolni.
2/4 anonim válasza:
Nem értem, miért kell ezt megkérdezni. Neked kell tudnod, hogy segítettek-e vagy sem.
Ha magadtól írtad meg, akkor nem segítettek. Ha segítséget kértél és kaptál akkor segítettek.
Egyébként pedig nem a házidba, hanem a házidban.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom nem jól, írtam ès èppensèggel azèrt nem tudom, mert betegen fekszem otthon ès irodalombol csak a házit kaptam meg, semmi többet
2017. szept. 20. 07:55
4/4 bollocks válasza:
Az irodalomban pont az a jó, hogy otthon betegen fekve is lehet olvasni/tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!