Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítettek nekem a házimba?

Andi_princess kérdése:

Segítettek nekem a házimba?

Figyelt kérdés

Lègyszíves segítsetek így hangzik a feladat:

Èrtelmezd az ábrát az Ady-pályakèp alapján! Mit írnál az üresen maradt helyekre?

-Lèda versek

-.-Csinszka versek

-nacionalizmus

Ady-líra -.-feudalizmus

-háboru ellen

-.-ellentètek

A pontok helyèbe kène a szavakat leírni ès a nacionalizmus ès a feudalizmus után van mèg az hogy ellen (csak az nem fèrt ki ugy hogy jol látszodjon a feladat)

Előre is köszönöm a segítsèget

2017. szept. 19. 10:36
 1/4 bollocks ***** válasza:
70%
Kik és hogyan segítettek? Ennyi információ alapján nehéz válaszolni.
2017. szept. 19. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell ezt megkérdezni. Neked kell tudnod, hogy segítettek-e vagy sem.

Ha magadtól írtad meg, akkor nem segítettek. Ha segítséget kértél és kaptál akkor segítettek.

Egyébként pedig nem a házidba, hanem a házidban.

2017. szept. 19. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom nem jól, írtam ès èppensèggel azèrt nem tudom, mert betegen fekszem otthon ès irodalombol csak a házit kaptam meg, semmi többet
2017. szept. 20. 07:55
 4/4 bollocks ***** válasza:
45%
Az irodalomban pont az a jó, hogy otthon betegen fekve is lehet olvasni/tanulni.
2017. szept. 20. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!