Segítene valaki 1 kezdő béna németesnek? :D
Figyelt kérdés
Nos.....a hobbymról kéne írni egy kis fogalmazás....
és hát nem nagyon sikerült.Szoval le kéne fordítani amit most írok-->
Szadabidőmben szeretek sportolni, röplabdázni , futni,sáltáni.Könyvet olvasni. Találkozok a barátnőimmel.
Szabadidőmben a családommal túrázom. Szabadidőmben esténként tv-zem , és számítógépezek.Elmegyek a bnőimmel moziba és vásárolni.Szeretek szabadidőmben zenét hallgatni, és énekelni.
2010. máj. 25. 19:40
1/5 anonim válasza:
Ha már kezdetben mással íratod meg a leckét, akkor sosem fogod megtanulni. Ha nem megy, próbálj egyszerűbb mondatokat, amiket le tudsz fordítani.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát .. de az a helyzet hogy már probálkoztam ... de nem ment... ezért kértem a segítséget. És nem mert lusta vagyok megírni. Egyszerűen angolhoz vagyok hozzászokva és nem tudom megcsinálni.
2010. máj. 25. 19:47
3/5 anonim válasza:
Én szívesen segítek neked. Írd le ide, ahogy te lefordítanád, és én kijavítom neked. Ha valamit nem tudsz lefordítani, abban pedig segítek neked.
4/5 anonim válasza:
Írd le,hogy te,hogy írnád és holnap délután lesz időm kijavítani.
5/5 anonim válasza:
Megértem a helyzetedet, én is kezdő németes vagyok. Negyediktől angolt tanultam, azokat is különböző tanárokkal, és most meg beütött a német heti 3 órában. Gyűlölöm.. nem is értem, de valahogyan ki tudtam harcolni egy négyest. Bocsi, h nem segítettem, de jó volt ezt megosztani. Ha ez segít, az utolsó két mondat rám is igaz xD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!