Hitlerről kell esszét írnom! Hogyan kell?

Én el tudom képzelni, hogy ez a téma komolyan érdekel valakit hátsó szándék nélkül.
Elég "érdekes" ember volt.
Engem is érdekelne a fiziológiája, pszichológiája, a válaszok a miértekre...
Szedd össze az életrajzát onnantól kezdve, hogy hol született, mivel foglalkoztak a szülei, milyen iskolázást kapott, milyen főbb hatások érték az első 20 évben.
Aztán áttérhetsz arra hogy hogyan került kapcsolatba a politikával, mi motiválta, hogyan jutott előre a szamárlétrán, milyen akciói voltak, mi volt vele a börtönben.
Ezek után rátérhetsz hogy milyen eszközöket vetett be a hatalom megszerzésére, miért lett sikeres, és milyen intézkedései voltak.
Eztán tárgyald a háború előkészítését, a háborúban bevezetett módszereit és céljait. Majd tárgyald azt, miért bukott el (erről szól a Bukás c. film is).
Ezek után írj a hatásáról, Hitler, mint "jelenség". Értékeld, hogyan hatott a XX. századra, a történelemre, és hogyan változott a róla kialakult kép az évtizedek során, mi lehet ennek az oka, majd valami személyes véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!