Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Szerintetek 80oldal anyagot...

Szerintetek 80oldal anyagot meglehet tanulni 4 nap alatt csak azzal hogy olvasod?

Figyelt kérdés
Es ha igen akkor hogy osztanad be az idod?

2017. jún. 6. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Első olvasásra húzd ki a lényeget, hogy a rizsát ne kelljen még egyszer elolvasnod. Ez olyan 2 óra, ha csak szövegről van szó. Utána már gyorsabban átfutod, az egésszel lehet végezni 4 óra alatt.
2017. jún. 6. 16:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, higy mi az anyag. Én 3 napra elosztanám. Minden nap előszőr kiemelném a lényeget, majd azt megtanulnám. És a nap végén mégeszszer átolvasnám az egészet, a töltelékkel együtt is. A 4. napon pedig ismételnék, nekem ez nagyon sokat számít.

Persze ha pl fogalmakról van szó, vagy képletekről, reakcióegyenletről stb az már más

2017. jún. 6. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

,,Oh, my sweet summer child, you know nothing" :D

Természetesen igen, meg lehet. Csak kérdés, hogy gimis aggyal, vagy egyetemista aggyal. Orvosin naponta 50 oldal csak egy tantárgy (pl. orvosi élettan), mellette anat 30 oldal, másik nap bikém 40 oldal + szövettan 30 oldal...sorolhatnám. A tanulási módszer megegyezik az előzővel.

2017. jún. 6. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

80 oldalt 4 nap alatt? 800 már kérdéses lenne de 80...

Emellett még bevállalnék egy vizsgát egy félévnyi anyagból. Mondjuk valami komolyat.

2017. jún. 6. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ milyen az ember memóriája, és tanulta e már az anyagot régebben, vagy nulláról kezdi. Én négy nap alatt az összes gimis bioszkönyvet elolvastam, és megtanultam, de az évek alatt is rendesen készültem.
2017. jún. 6. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4es azért nagyon nem mindegy, hogy mit tanul
2017. jún. 6. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon anyag függő.

Nem mindegy, hogy 80 oldal száraz jogot kell megtanulnod kb szóról szóra, vagy mondjuk 80 oldalnyi termodinamikát, ami szépen logikusan egymásra épül vagy 80 oldalnyi biokémia egyenletet.

2017. jún. 6. 17:26
 8/10 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

Tényleg attól függ, mi az a 80 oldal.

Történelmet röhögve, elektromágneses tereket meg az emberek 95% vért izzadva se.

2017. jún. 6. 18:37
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igazabol targynak oda irtam, hogy info emelt eretsegi de jogos h a kerdesbe is bele kellett volna.

Kiemelni azert nehez mert pdf de az otlet tetszik.

2017. jún. 6. 22:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Am nem ertem ki pontoz le titeket, szerintem minden valasz hasznos volt, vagy legalabbis temahoz kapcsolodott...
2017. jún. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!