Szerintetek 80oldal anyagot meglehet tanulni 4 nap alatt csak azzal hogy olvasod?
Attól is függ, higy mi az anyag. Én 3 napra elosztanám. Minden nap előszőr kiemelném a lényeget, majd azt megtanulnám. És a nap végén mégeszszer átolvasnám az egészet, a töltelékkel együtt is. A 4. napon pedig ismételnék, nekem ez nagyon sokat számít.
Persze ha pl fogalmakról van szó, vagy képletekről, reakcióegyenletről stb az már más
,,Oh, my sweet summer child, you know nothing" :D
Természetesen igen, meg lehet. Csak kérdés, hogy gimis aggyal, vagy egyetemista aggyal. Orvosin naponta 50 oldal csak egy tantárgy (pl. orvosi élettan), mellette anat 30 oldal, másik nap bikém 40 oldal + szövettan 30 oldal...sorolhatnám. A tanulási módszer megegyezik az előzővel.
80 oldalt 4 nap alatt? 800 már kérdéses lenne de 80...
Emellett még bevállalnék egy vizsgát egy félévnyi anyagból. Mondjuk valami komolyat.
Nagyon anyag függő.
Nem mindegy, hogy 80 oldal száraz jogot kell megtanulnod kb szóról szóra, vagy mondjuk 80 oldalnyi termodinamikát, ami szépen logikusan egymásra épül vagy 80 oldalnyi biokémia egyenletet.
Tényleg attól függ, mi az a 80 oldal.
Történelmet röhögve, elektromágneses tereket meg az emberek 95% vért izzadva se.
Köszönöm a válaszokat. Igazabol targynak oda irtam, hogy info emelt eretsegi de jogos h a kerdesbe is bele kellett volna.
Kiemelni azert nehez mert pdf de az otlet tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!