A könyvbe nincsen benne :'( és a google-ba minden mást kidob csak ezt nem xD
2010. máj. 18. 00:19
1/9 anonim válasza:
hidrogén néniék gruppenbe nyomták oxigén bácsival és jó nagy divatot teremtettek ezzel és így eggyre több víz lett :))))) a google nem fogja kiadni, ez szupertitkos dolog!! tudod a szexualitás mindenkinek a magánügye...
2010. máj. 18. 00:28
2/9 A kérdező kommentje:
,de ez vizsga anyagunk :( ez a tétel: A föld víz készletének eredete.
,de ez nincs is benne a tank könyvben és még nem is vettük :S én ezt nem értem :( mi a válasz?
2010. máj. 18. 08:38
3/9 A kérdező kommentje:
és létszives neígy mondjátok,hogy: a hidrogén nénihez átment az oxigén bácsi. xD ez non hülyeség könyörgöm 6.os vagyok meg értem xD
2010. máj. 18. 08:40
4/9 anonim válasza:
Szerintem még nem tudjuk teljes bizonyossággal, úgy értem, teljes érsézleteiben még nem állt össze a kép.
ohh nagyon szépen köszönöm :)mostmár fogom tudni :D köszönöm még egyszer mind azoknak akik normális válaszokat adtak :D köszönöm :D
2010. máj. 18. 08:56
7/9 anonim válasza:
Sajnos, nem értek a témához. A Föld múltja eléggé ,,eseményekben sűrű'' volt. Valószínűleg eleve volt az anyagában valamennyi víz, ennek egy részét el is veszíthette (maga a Föld is majdnem elpusztult akkor, amikor a Hold kialakult egy hatalmas ütközés során):
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!