Az I. világháborúban milyen posztot töltenétek be?
Milyenik oldalon lennétek és mit csinálnátok?Pl: katona,korházi orvos,vezető stb.És hogy írntok le körülötetek lévő dolgokat,eseményeket?..
Pls. segítsen vki ihletet szerválni..köszi előre is!
elsőnek annyit ,hogy nagy szellemes..
utolsónak meg megköszönöm a jó választ..ismétlés anyag szal terjedelmesebben kell nekem elírni szal jól jött a hosszabb beszámoló még 1x kössssz!
még valaki? várom a jobbnál jobb ötleteket:P:)))
Zsidó bankár!
Pénzelném mindkét harcoló felet a háború után meg visszakapom pénzt + 50 évig kapnám a kamatokat amivel megtízszerezem a kiinduló pénzemet. A béke tárgyalásoknál meg háttérből irányítanám a dolgokat érdekeimnek megfelelően és mindenre amire tudom rátenném a kezemet.
A körülöttem lévő események meg úgy néznének ki mint Donald kacsa amikor fürdik a pénzben csak ebben az esetben én lennék a Donald kacsa
Budapesti gyermekes nő lennék. Vagy nagyon tanyasi gyermekes nő.
De komolyan!
Azért olyan jó dolga az I. Világháborúban más országnak nem volt mint magyarországnak! Bp-t alig bombázták. És még kaját is lehetet kapni. Tanyán meg az ember megtermelte magának a dolgokat. Gyereket két okból kelletek volna: segítenek. és megsajnálják őket. Gondoljatok bele: egy házas anyukának sokkal többen akarnak segíteni mint egy 50-es egyedülélő férfinak. Hogy melyk oldalon álltam volna? egyiken se... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!