Bebii98 kérdése:

Valaki segit angol tetel kidolgozasba?

Figyelt kérdés

#iskola tetel angol erettsegi
2017. máj. 14. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Miben kéne segítség? Meg nem írja senki helyetted, de ha 1-2 dologban akadtál el, abban szívesen segítek.
2017. máj. 14. 13:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó angolból.És nem tudok neki állni egy-két tételnek.
2017. máj. 14. 15:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy az ilyen számitogep es mobiltelefon internet mit lehetne irni hozza.Meg a generaciok egyuttelesehez
2017. máj. 14. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress rá neten, ebből a témából rengeteg anyag van, meg egyébként sok tétel is van fent kidolgozva. De azt sem értem, miért most állsz neki tételek kidolgozásának, ha érettségizel, már rég tudnod kéne, nem még most kidolgozni.
2017. máj. 17. 18:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolso heten kaptuk meg a temakoroket
2017. máj. 18. 06:20
 6/7 anonim válasza:

Személyes vonatkozások, család

• My family is one of the most important thing in my life. My parents are divorced and I live with my mother, with my brother and with my grandparents. My mom is a nurse and my dad works at a decor company. They are my role models. I learned everything from them. However, my dad has a new family in Szeged, we still have a strong and powerful relationship.

• It’s great to live with my grandparents not just because my mom can’t cook but I have a chance to learn from them. On the other hand it’s not as much great to live with my brother. he is really stubborn and messy. Because of that I would love to be an only child, that way I wouldn’t have to share the room or the bathroom and most importantly the attention.

However, having a sibling – a brother – taught me how to share my stuff and improved my patience.

• In the 21st century the size of the average family is shrinking, there are more childless couples which is sad because it’s a facts the population of Hungary. On the other hand the number of the divorced families are increasing. For example, my family. However, I feel very lucky, because I have a very good relationship with my stepmother and with her twins. I feel lucky also because in that case I get 2 birthday presents.

• The factors which are affecting the decrease in the number of families are personal choices, family planning (birth control), career and high expenses of raising a children.

Same gender couples is one other thing which is a new thing in the 21st century. maybe not as much in Hungary but they live together more openly as they did it before.

Tessék, az első tétel pl nekem ez, ez alapján látod, hogy nagyjából hogy kell, a többit is meg tudod írni szerintem, de ha nem megy kérdezd az angol tanárod azért van, hogy segítsen neked.

2017. máj. 19. 15:56
 7/7 Axolenguin válasza:
A 6. Válaszolónak a szövegében találtam pár hibát, pl. "affects" the population of Hungary nem "a facts". Meg ilyesmik, de amúgy nagyon szépen fogalmazott.
2017. máj. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!