Valaki le tudná írni a kőszívű ember fiait Plankenhorst Alfonsine szemszögéből röviden?
Itt pl.:arra gondolok hogy miért volt rossz neki.(miért nem sikerültek neki a betervezett dolgai)
valamint egy KIS jellemzést is hozzá írna nekem valaki?
Három lehetőséged van:
1. Elolvasod a könyvet. (Ne mondd azt, hogy elolvastad, senki nem hiszi el.) A műveltség nem szégyen.
2. Utánanézel az interneten. Ha úgyis a neten lógsz egész nap, ideje megismerkedned a Google nevű oldallal.
3. 15.000 Ft. (Helyettem sem dolgozik senki ingyen a szabadidejében, pláne nem ismeretlenül.)
Elnézést én nem vagyok tanuló, ha esetleg ezt szűrted le belőle. Bocsánat.
Június 25-én lesz a 39. születésnapom.
Sajnos nem jut elég időm olvasásra(bármennyire is szeretném)
orvosi szakmám miatt, ugyanis rengeteget dolgozom napi szinten.(05:00-19:00)
Azért szeretném tudni ezeket a dolgokat,mert anno még gyerek koromban imádtam Plankenhorst Alfonsine karakterét.
Viszont itt, külföldön, Németországban nem tudok rendes könyvet szerezni, és ha internetről olvasnám, akkor az maga lenne a pokol a rossz szemem miatt.(6.5-ös dioptria)
Erre a kommentre is azért jutott időm, mert mától vagyok
5 napot szabadságon.
szóval aki le tudná írni a kőszívű ember fiait Plankenhorst Alfonsine szemszögéből röviden, azt szívesen fogadom. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!