Angol 7. -8. osztályos feladatok átnézése?
Valaki átnézne nekem a megoldott feladatokat,hogy helyesek-e.
Sajnos volt néhány,amit nem tudtam megoldani.
Esetleg azokban tudnátok nekem segíteni?
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm! :)
1. accused
2. whose
3. told
5. as tall as
7. used to
8. in
10. doesn't
11. didn't have
későbbin
15. for 7 years
16. is going to
17. am not using it
18. is wearing
34. miss my train
23. about going
Rossz a szemem, nem látom mindet, bocsi.
Nem tudom, ugyanaz-e a kiíró, de valahol roppant bosszantó, hogy elküldi magánban, ugyan léccci segíts mán felkiáltással (oké, meg is köszöni előre - utólag soha), majd kiírja ide is (már nem először járok így) - nem lenne elég ide, és aki segíteni akar, beírja a megoldásait (megspórolva némi időt nékem:)? Én vagyok az egyetlen balek, vagy más is járt így?
"Rossz a szemem, nem látom mindet, bocsi."
[link] - ha jól látom ez lesz az... (ajaj, úgy látom, jól elírtam a 17-est:(
Chtt elnézést kérek,nem gondoltam,hogy ez zavar téged.
Azért neked írtam,mert te eddig mindig nagyon pontosan megválaszoltad a kérdéseimet,hiba nélkül,de nyilván abban sem lehettem biztos,hogy lesz időd leellenorizni,ezért ki is írtam. Mégegyszer bocsánatot kérek és természetesen köszönöm az eddigi segítségeidet.
Hm, nem enged üzenetet küldeni, szóval ide írom ki, hogy végül is nem gond, csak szerintem egyszerűbb nyilvánosba írni, ahol többen látjuk és segíthetünk, s noha általában jó válaszokat adok, mint az ábra mutatja, én is ronthatok, ilyenkor, ha nem magán, másnak feltűnik és javítja.
Mindegy, bocs, ha megbántottalak apró bosszankodásommal, és sok sikert Néked a nyelvben.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!