Valaki megtudja nekem válaszolni?
Figyelt kérdés
Nyelvtan leckém holnapra, de én ehhez nagyon kúltúrálatlan vagyok. Valaki ezt a6 mondatot "letudja forditani"? Ugye régiesen van irva és mostani nyelven kéne elmagyaráznom. Köszönöm
2017. ápr. 10. 20:17
1/7 anonim válasza:
ez teljesen érthető szöveg. erőltesd meg magad..
a meg tudja válaszolni meg külön van. a megtudja az egy másik szó
2/7 A kérdező kommentje:
légyszives "forditsd" le nekem megy a zöld pacsi meg minden. nekem ez nem megy
2017. ápr. 10. 20:31
3/7 anonim válasza:
nem. erőltesd meg magad. ha ennyi nem megy, akkor kb a 3. osztályban lenne a helyed. ez nem egy Ómagyar Mária-siralom, hogy nehéz legyen értelmezni
4/7 A kérdező kommentje:
bakker azért raktam ki, hogy valaki irja meg a megoldást rá. te valószinüleg azért olvasol kérdést, hogy választ adj rá, eddig sajnos nem sikerült.
2017. ápr. 10. 20:34
5/7 anonim válasza:
ez az oldal arra van, hogyha elakadsz, segítsünk. nem arra hogy a házidat 0-ról helyetted írjuk meg.
de tudod mit? mivel a kérdés a szabályzatnak nem felel meg, mivel ez nem kérdés, hanem kérés, így jelentettem.
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon kemény vagy. köszi a semmit. valaki más esetleg?
2017. ápr. 10. 20:37
7/7 anonim válasza:
erőltesd meg magad. vagy ha lusta vagy megírni, akkor vállald a következményeit.. tróger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!