Hogyan tudnám megtanulni?
Bocsi ha rossz kategóriába ment...hetedikes vagyok és a biosszal lenne problémám...az anyagot mindig rendesen megtanulom de viszont a tanár vázlatait hiába tanulja az osztály agyba-főbe egyszerűen alig van ember akinek meg ötösre a témazáró mivel se a vázlatban nincs benne a lényeg a könyvben túl sok az infó a dogában pedig össze van sűrítve a sok (tan)anyag ( XD) és hiába tanulom meg rendesen sose sikerül...van pár szorgalmi ötösöm így 4.6-ra állok szóval talán ez segítene rajta ha ötös lenne a doga...az összefogalalás max annyi hogy átnézzük a mkf-et aminek semmi köze a dogában lévő feladatokban vagy írunk a füzetbe két mondatot ,,összefoglalásnak"
Valaki aki ilyen helyzetben volt és sikerült neki az ötös hogy csinálta?
Gondolom órán elmondja a lényeget. Nem csak azt kell lemásolni, amit a táblára ír.
Vagy marad a könyv, amiből megtanulod a plusz infókat is, amire lehet, hogy a dolgozatban nem lesz szükség.
Amúgy nem tudom elképzelni, hogy a hetedikes bioszban mi lehet olyan eszméletlenül bonyolult.
Tanuljatok a könyvből, hiába gondoljátok azt, hogy sok az anyag. A hetedikes bio semmi ahhoz képest, ami azután következik. Tudom, milyen. Sajnos én is kaptam ki ilyen tanárt, így semmi más választásom nem maradt, mint a vázlat mellé szépen leülni, és mindent megtanulni a tankönyvből, internetről.
Gondolom az osztályodban van olyan, aki így is megkapja az ötöst. Kérdezd meg, ő hogy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!