A görög mitologiarol tudtok adni 1 fogalmazast? Max 2 oldal
Koszi de csak kommentbe kérem(4.valaszolonak)
Nekem kell kitalálni(3.valaszolonak)
Bocs az 1 válasz az a 3.valaszolonak
A 2. Válasz a 2. Valaszolonak
3-as vagyok:
Ezt szerintem felesleges is várnod, senki sem fogja helyetted elkészíteni. Én is elkezdhettem volna sírni, hogy a 10 oldalas(!) irodalom beadandómat kézzel(!) kell megírnom. Helyette nekiültem, és három nap alatt kész is lett.
Hogy lehet valaki annyira énközpontú, beképzelet, hogy azt higyje, majd valaki 2 A4-es oldalt ír neki mind idegennek.
Én nem tudom a mai gyerekek hogy ilyen hülye izék, akik azt hiszik körülöttük forog a világ és mindenki a csicskájuk. És aztán itt még dirigálja az utasításokat.
Akármelyik online játékba is ezt lehet csinálni, úgy viselkednek mind, mintha a Föld Istenei lennének, és mindenkinek azt kellene csinálja amit ők mondanak.
Kérdező, ülj le s gondolkozz el azon hogy te, taknyos kölyök mit képzelsz hogy azt várod más írjon helyetted 2 oldalt. Te minek nézed az embereket? Azt várod el hogy valaki 2 órán át gyűjtse a dolgokat, csak azért mert te azt szeretnéd?
Ott az a rohadt internet, annyi információ van fent, hogy akinek a fejében van az egész görög mitológia, az se írja le gyorsabban mintha a netről informálódnál. Te mégis mit vársz? Ugyan annyi idő lenne neked is mint másnak, s akkor más töltse vele az időt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!