A Légy jó mindhalálig c. olvasmány a kötelező ebben a tanévben. Már neki kezdtem, több mint a felénél tarok. Pls? Ezek a kérdések.
A Légy jó mindhalálig c. olvasmány a kötelező ebben a tanévben. Már neki kezdtem, több mint a felénél tarok. De szeretném ha segítenétek. Pls...
Ezek a kérdések:
1. Ki az osztályfőnöke Nyilasnak?
2. Ki mondta: "Ellopták a késemet!"
3. Mi volt Orczy keresztneve?
4. Kit tanított hetente kétszer?
5. Hol lakott Misi elsőben?
6. Kire mondta Misi hogy "lump"?
7. Ki üzeni kinek: "Sehogyse szívesen vagy szívesen sehogyse"?
8. Kit látott Misi a vasútállomáson?
9. Kik a lutristák? Mi a céljuk?
10. Ki vette fel a lutri nyereményt?
11. Hányszor hívták Misist az igazgatóiba?
12. Mi történik Misivel a tornaórán?
13. Hogy derül ki a lutrival kapcsolatos igazság?
14. Mire akarja tanítani az emberiséget Misi?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Nekünk is ez a háziolvasmány!Segítek megválaszolni pár kérdést, de azt ne várd h helyetted írjuk meg a válaszokat.Ha tényleg olvastad a könyvet akkor nagyon figyelmetlenül.
Amúgy nekünk teljesen más kérdések vannak amik szerintem nehezebbek.
2. Böszörményi, 4.Doroghy Sanyika 5.Törökéknél 6.Töröki János 7.Doroghy Bella Török Jánosnak 8.Doroghy Bella Török János 10. Török János 11. 3x
Remélem segítettem.
Kedves 1-es és 3-as válaszoló! Nem tudom minek pocsékoljátok rám a drága időtöket! De nagyon szépen köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok! Rosszindulat nélkül, remélem hogy ti is ilyen segítséget fogtok kapni ha nektek lesz szükségetek rá!
Ui.: A parasztok teremnek az intelligens emberek születnek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!