Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki tudná nekem jellemezni...

Valaki tudná nekem jellemezni Magyarország gazdasági helyzetét?

Figyelt kérdés
Némileg bővebben annál, minthogy borzalmas. Vagy legalább olyan szempontokat, ami alapján érdemes lenne összehozni egy dolgozatot. Változásokat figyelembe venni, az EU-val való kacsolatot meg ilyesmi. Nem állok teljesen tudatlanul a dologhoz, inkább elkezdni nehéz.
2010. ápr. 25. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Sz@r. CSak nézd meg, mennyi kölcsön kellett felvenni, hogy törlesszük a világháborók után a pénzt, hogy mennyit adott az EU, csakhogy Magyarország miatt ne omoljon össze egy rakás bank (mert ugye amik itt vannak bankok, gyakorlatilag az összes külföldi kézben van - német, osztrák, olasz stb-, na most ők is bizony nagy sz@rban lennének, ha MO-n összeomlana a gazdaság.
2010. ápr. 26. 00:59
 2/6 A kérdező kommentje:
az, h sz*r, az oké, nekem is feltűnt..:D meg gondolom sokmindenkinek. de köszi a választ. bár jóljönnének még kiindulópontok, h mégis milyen szempontok alapján kezdjem el.
2010. ápr. 26. 11:15
 3/6 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Kezdj általános fogalmakkal.

Vedd sorra a gazdaság különféle területeit, és szólj, ha olyat találsz, ami "derűs".

A végén ne felejts el levonni következtetést a múltra és jövőre vonatkozólag. És tégy javaslatot, ha tudsz!

2010. ápr. 26. 15:12
 4/6 anonim válasza:
hanyadikos vagy ,mert én lehet hogy tudok segíteni mert mi magyarországról tanulunk.am meg ha szerenycséd van akkor ezt tanulod ha nincs akkor nem XD :Ki vannak szolgáltatva a Habsburg Birodalomknak,amit ők megkeresnke pént az a birodalomnak kell odaadni amiből a birodalom ki tudja fizetni az eladósodott telkeit... ilyenektek tanultök ?
2010. ápr. 26. 18:50
 5/6 A kérdező kommentje:
10.-es.:D de ez most nem történelem, hanem társadalomismeret..:D
2010. ápr. 26. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:

A lényeg ha bevezetnék az eurot sokkal nagyobb bajban lenne.

Union belül mindenhol rosszabb lett utána.

2010. máj. 11. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!