Van olyan oldal ahol matematika feladatokban lehet segítséget kérni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 22:40
2/12 A kérdező kommentje:
oké :p
és valami erre specializálódott oldal ahol egymásnak lehet segíteni,elmagyarázni vmit stb ?
2010. ápr. 24. 22:47
3/12 anonim válasza:
Az előző válaszolót cáfolnám. Nemegyszer próbáltam már itt segítséget kérni, de mindig azt a választ kaptam, hogy miért nem figyeltem az órán, és ne várjam el, hogy más megcsinálja a házi feladatom. Pedig háziról szó sem volt, mert lesz_rja a tanár, hogy ki mit csinál. Csak próbáltam gyakorolni, de sokszor elakadtam és nem tudok én se kitől segítséget kérni.
Bocsi az offért, de engem is érdekel a válasz. :)
4/12 anonim válasza:
Utolsó:
Pedig ahogy nézegettem a matekos házi kérdéseket szinte kivétel nélkül rendes válaszok érkeztek rá.
5/12 A kérdező kommentje:
igen jó lenne valami ilyesmi oldal de nem találok semmit,max megpróbálok angol oldalakat keresni az egyenlet talán angolul is ugyanaz :D
2010. ápr. 24. 22:52
7/12 A kérdező kommentje:
igen az tényleg jó kis oldal de már teljesen kiaknáztam az ingyenes részeket,tényleg hasznos :) de azért nem tudtam meg mindent legjobb részek fizetősek :D
2010. ápr. 24. 22:55
9/12 A kérdező kommentje:
még nem,az jó?
2010. ápr. 25. 16:22
10/12 anonim válasza:
Igen, az jó! És ráadásul iskolák csinálhatnak rajta honlapot! Pl.: A miénk: [link]
Zsír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!