Moliére; A fösvény című könyvvel kapcsolatban tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Elolvastam a könyvet, de az ilyen kérdékesre nem tudok válaszolni, így nem tudom feldolgozni. Mi a tragikomikus része a műnek és mik a komikum forrásai?2016. szept. 18. 10:00
1/4 anonim válasza:
Nézz utána a tragikomikus és komikum szavak jelentésének, és vedd elő újra a könyvet!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem kell utána néznem, az nélkül is tudom, hogy mit jelent. De a tököm tudja, hogy mi volt benne a nevetséges. Segítséget kértem, nem ilyen nagyon nagy bölcs hozzá szólást. Köszi :)
2016. szept. 18. 10:53
3/4 anonim válasza:
Ha semmit sem találtál benne viccesnek (még olyan szinten se, hogy érted, hogy ott valami poén van, csak épp neked nem nagyon tetszik), akkor el kéne olvasni újra, figyelmesebben.
4/4 anonim válasza:
Tragikus az h emberunk egy sz.r alak. Komikus h egyedul marad a vegen, es hiaba a jolet miatt gyujtogetett, szar lesz az elete, igy pofaraeses. Ez persze nem vicces, de valamiert az irodalmtanarok a humor legkissebb arnyekara is rafogjaj, szoval ezt komikusbak nevezzuk. Tragikomukus attol lesz, hogy a fent emlitettek nemcsak egyszerre allnak fent, de osszefuggesben is vannak egymassal. Legkozelebb ha olvasol valamit probald melyebben ertelmezni, hogy ne jarj igy! Remelem segitettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!