Segitetek az Egri csillagokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés:
Eger védelme, és közben a Bornemissza család boldogsága is veszélyben forog.
Hogyan találkozik össze a család és a haza sorsA??
6-8 mondatot kellene irni :S
ha valaki megtudja nekem mondani hogy mit irjak ( elég röviden is ) azt nagyon megköszönném :)
2010. ápr. 22. 18:45
1/5 anonim válasza:
Hát ez benne van a könyvben jól.
2/5 anonim válasza:
De a rövidítésben nincs benne :D
3/5 anonim válasza:
Akkor direkt adta fel a tanár. A kérdező becsülje meg a tanára befektetett munkáját, hogy ő még a rövidítést is képes volt elolvasni a tanítványai fejlődése érdekében, és olvassa el szépen a könyvet.
4/5 anonim válasza:
Ezt már kérdezte valaki, csak máshogy. Hát nekem az ugrik be, amikor a két gyerek játszik, azután együtt lesznek jó sokáig, és megvédik a hazát.
5/5 A kérdező kommentje:
de elolvastam a könyvet
ma fejeztem be
és én arra tippelek hogy ugy találkozik össze a család és a haza sorsa, hogy a végén megvédik a hazát is és jancsika is visszakerül :)
csak nem avgyok biztos benne
2010. ápr. 22. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!