Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Angol könyvnek valahol megtalá...

Angol könyvnek valahol megtalálom a megoldását?

Figyelt kérdés

Oxford project 3 megoldásai kellenének valaki tud segíteni?

itt egy kép a könyvről :

1: [link]

2: [link]

2010. ápr. 21. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Oxford project 3 teacher's book download szavakat írd be a google-ba, biztosan meg fogod találni.
2010. ápr. 21. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
de nekem megoldások kellenének :s és igy nem találom
2010. ápr. 21. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
A tanári kézikönyvben vannak benne a megoldások. Az pedig a teacher's book. Tudom, miről beszélek, nyelvtanár vagyok.;)
2010. ápr. 21. 18:51
 4/7 A kérdező kommentje:
aha de nekem ingyen kéne :D
2010. ápr. 21. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Hihi! Micsoda jó tanár. Lehet, h pont a saját tanítványa :) Kérdező: Én is mások megoldásiból éltem nyelvórákon, 12 éven keresztül, most meg itt szívok a szigeten másfél éve és még csak a középfokom van meg. Inkább tanulj, nem ördöngős.
2010. ápr. 21. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért írtam oda neked direkt, hogy "download", mert az a letöltést jelenti, vagyis ingyen juthatsz hozzá.

Előzőnek: nyelvsuliban tanítok, mindig kulcsos munkafüzetet vetetek a diákjaimmal, hogy a házit otthon le tudják maguknak ellenőrizni, és az órán csak azt kelljen átbeszélni, amit azzal együtt sem értenek. Azonkívül olaszul pl. egyedül tanulok, és én is megvettem a könyvhöz a tanári kézikönyvet, hogy le tudjam ellenőrizni magam.

2010. ápr. 21. 23:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Kérlek adjatok egy PONTOS linket a letöltéshez nagyon kell :S én nem találom tényleg kerestem elég sokat de nem találok :S és nagyon kéne!
2010. ápr. 25. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!