Tartalmak a következő regényeknek, lehetőleg ami nincs fent a neten, tehát saját?
Figyelt kérdés
Tamási Áron:Ábel a rengetegben
Jókai Mór: A kőszívű ember fiai
Mikszáth Kálmán: Szent Péter esernyője.A beszélő köntös
Kosztolányi Dezső: Esti Kornél
Gombos Péter: Vándorok
Gárdonyi Géza:Egri csillagok
Előre is nagyon szépen köszönöm,nem igazán volt/van időm olvasgatni,sajnos..
2016. aug. 19. 19:41
1/6 anonim válasza:
Akkor olvasd el a neten található anyagokat, és azokat fogalmazd át, ne mondd, hogy erre sincs időd..
2/6 anonim válasza:
Azért adták ki, hogy olvasd el őket, nem azért, hogy 5 mondatos összefoglalók alapján megoldj egy feladatot.
3/6 anonim válasza:
Hajrá, még van több, mint egy heted olvasni!
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy azért adták ki,nem hanyagságból nem olvastam el őket(osztályelső vagyok),csak haláleset,meg miegymás jött közbe,és emiatt nem akarom rosszul kezdeni a tanévet.
Köszönöm, a kérdés a segítő válaszolóknak szólt,nincs szükségem a dorgálásra.:)
2016. aug. 19. 23:23
5/6 anonim válasza:
Ha rendes okod van rá, azt a tanár is meg fogja érteni, és simán ad haladékot neked, kifejezetten díjazni fogja, ha későbbi hónapokban beszámolsz neki, hogy mindent elolvastál. Úgy se első napon fogjátok az összes könyvet venni, mire oda juttok, már ismerni fogod a történetet.
6/6 anonim válasza:
Ha nincs időd elolvasni, hallgasd meg hangoskönyvként, pl. estimese jelleggel :)
Ábel a rengetegben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!