Részletes Voltaire: Candide c. tartalom?
Figyelt kérdés
Legyen olyan szíves, valaki írja le nekem tartalmasan, de ne hosszan a Candide tartalmát.
Előre is köszönöm. :)
2016. aug. 5. 14:22
1/4 anonim válasza:
Szia! :)
Én is vonakodtam egy kicsit, de ez pont olyan kötelező, ami simán elolvasható. Abszolút nem hosszú, történetes, érdekes. Vagy ha nem is szánod rá magad, egy rövidített változat csak pár oldal, és sok helyen fent van a neten. Ha nagyon nem találsz, szólj, és lefotózom a gimis füzetemet, mi szépen leírtuk :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Tudnál nekem olyan oldalt ahol eltudnám olvasni, vagy legalább egy rövidített változatot ?
2016. aug. 5. 14:41
3/4 anonim válasza:
Google, Voltaire - Candide rövidített. Vagy elballagsz a könyvtárba :)
4/4 anonim válasza:
Ha szóbal felelsz, felsorolod: Punibunda, Eldorádó, meg "műveljük meg kertünket", aztán már meg is van a 3-as. Legalábbis szakközépben így volt, holmi gimnáziumokban nem tudom, miként megy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!