Valaki nm tudna felelni ezekre a kerdesekre aki olvasta az Egri csillagokat? Surgos es nagyon megkoszonnem
Hol lakott Gergo?
mikor volt eger ostroma?
ki volt eger kapitanya ebben az idoben?
mi kepezi a mu alaphelyzetet?es konfliktushelyzetet?
mikor jent meg elso alkalommal a mu?
milyen kapcsolat van Balassy es eger vara kozott?
neeem biztos csak sztem:
Mecske
1552
Dobó
a többit nemtom,10 éve olvastam
én amúgy azt sosem értettem, hogy ha valaki odáig eljut, hogy egy internetes fórumra bepötyögi a kérdéseket, akkor mennyibe telne beírni a google keresőmezőjébe, hogy egri csillagok és akkor kidobja nagyjából ötödik helyen, hogy egricsillagok.lap.hu, ahol ott vannak az információk az íróval kapcsolatban (mikor jelent meg első alkalommal a mű), a XVI. századi Magyaro.-gal kapcsolatban (konfliktushelyzet, Eger ostroma, évszámok), jellemzések, cselekménykivonatok.
ja, hogy ez fél órával több időbe kerül, mintha beírja ide valaki a komplett megoldásokat? hát igen, van ez így. képzeld el, ha még el is kéne olvasni azt a többszáz oldalas regényt. rémes, hogy mennyire túl vannak terhelve a mai fiatalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!