Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítene valaki olaszból?...

Segítene valaki olaszból? (többi lent)

Figyelt kérdés

Lenne 10 mondat, és ki kéne nekem javítani ahol hibás.

Sono svegliato alle 6, poi andró in bagno. Ho fatto la colazione. Sono andato a scuola alle 7. Sono arrivato a scuola alle 8. Ho partito la scuola alle due. Sono arrivato a casa alle 3. Sono mangiato dalle tre alle quattro mezzo. Poi sono giuardato la TV. Alle sei sono studiato e scritto il mio compito. Poi dormito alle 11.

2010. ápr. 11. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
6kor keltem, aztán a fürdőszobába mentem. Megreggeliztem. 7kor elmentem a suliba. 8kor megérkeztem a suliba. 2kor befejeztem a sulit. 3ra hazaértem. 3tól fél 4ig ettem. Utána tv-t néztem. 6kor tanultam és megírtam a házimat. 11kor lefeküdtem.
2010. ápr. 11. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
hja, bocs :D ez egy rendkívül hasznos válasz volt részemről XD csak kb. fél órája német házit fordítottam valakinek, és ebből kiindulva eszembe se jutott, hogy valaki nem fordítást kér :D
2010. ápr. 11. 17:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, a fordításból is látszik, h ezek szerint akkor jól írtam meg :)
2010. ápr. 11. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Hibás:

Poi sono andato a bagno. (andró jövőidő)

Ho partito la scuola alle due. - Elindultam iskolába 2kor, nemtudom ezt akarod e értelmezni.

sono guardato

il mio compito per casa

amúgy minden hibás

2010. ápr. 11. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!