Média, reklámok, szlogenkészítés: Tudtok olyan szlogeneket (internetről, vagy általatok kitaláltat) mondani, amikben szókettőzés van?
Egy csomó szlogent kellett írni médiaórára, de a szókettőzéses valahogyan nem megy. Itt sokan vagytok kreatívak, úgy gondolom :)
A lényeg: egy bizonyos szónak kétszer vagy többször kell a szlogenben előfordulnia, akár lehet az a márkanév is. Példa: Figyelje a Figyelőt! Tulajdonképpen a toldalékokat is lehet változtatni.
Én böngésztem a többjelentésű és az azonos alakú szavak listáját, de egyelőre még nem sikerült kitalálnom semmit.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
sziaa..tudom nem a kérdésedre válaszolok,de én segítséget szeretnék kérni ha nem gond! nekem rímes,ritmusos,illetve szó játékos kellene...
ha tudsz segíteni azt meg köszönöm :)
Jó ágyat, jó vágyat, jó étvágyat!
Védje a környezetet, szeresse az embereket!
Arad - garantáltan itt marad!
Ha folt van a múltjában. (folttisztító cég)
Beke - ha kell egy eke!
Égbekiáltó diktátor.
Nem éri meg magában maradnia, mert magányát mindenáron megunja.
Minden hatalmat egybekötő emberöltő
Vedd fel a szemetet, nem szúrja a szemedet?
Tiétek a jobb, enyém a Jobbik! Jobb, ha van jobb.
Napjainkban eltávolításra és felszedésre csak akkor kerül a szemét, ha már szúrja az ember szemét.
Az Ütős Kft. most megdob egy ingyen dobbal!
Lehullik a szőre, megmarad a bőre.
Vár a diósgyőri vár!
Az ír íróknak itt a helye.
Földmérő küzd öllel, árral; tőzsdeügynök szökő árral; geológus szökőárral; suszterinas bökőárral. Ön ne küzdjön az árakkal! Válassza szolgáltatásainkat.
Én ezeket találtam ki, szerintem lesz köztük, ami neked is jó lehet. :) Én közben megoldottam az én problémámat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!