Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kislányomnak tudnátok segíteni...

Kislányomnak tudnátok segíteni németből?

Figyelt kérdés

Nyolcadikos kislányomnak,Tanárnő feladott egy szorgalmi feladatot németből,de sajnos senki nincs a családból aki tudna neki segíteni.A téma neve álomutazás amelyből egy levelet kell írni.Ha van esetleg olyan akinek van pár perce,vagy ki van az ilyesmi dolgozva neki,esetleg bármi pluszt tud segíteni,kérem segítsen,a kislányom év végi négyese múlik rajta.

Köszönöm Panna nevében :)

2016. máj. 19. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:

sziasztok! :)

én találtam pár oldalt a neten, belinkelem. Ha levelet kell írni, akkor a kezdés legyen: Liebe ... (és a név), a befejezés pedig lehet: Mit freundlichen Grüßen, Panna

Ich bin mit meinen familien nach Florida gefahren, das ist in Amerika.

In Florida, da kann man ’Disneyland’ und ’Tampa Bay’ besuche, ich finde ’Disneyland’ super weil es spaB ist.

Wir sind zwei wochen geblieben, und wir haben in einem Hotel ubernachtet, das Hotel war gut. Wir sind in die Disco, und wir sind ins Restaurant und zum Strand gegangen. Wir wollen eine Stadtetour machen, es war fantastich, wir haben sehr Fotos gemacht. Die Restaurants in Florida, sind sehr gut, meine Lieblingsrestaurant in Florida ist Die ’Hollywood and vine,’ weil es unterschiedlich essen machen.

Das Wetter war sonnig und warm, so Ich habe in der sonne geliegen. Wir haben am zweiten Tag eingekauft, und am Abend Fotos gemacht, es war spaB. Mein Lieblingstag von dem Urlaub war, als wir nach ‘MGM studios’ gegangen, wir haben sehr Popcorn gegessen und ich habe Eeyore von Winnie the Pooh getroffen.

Nachste Jahr ich werde nach Italien fahren, weil ich Italien essen wonderbar finde, ich mochte Rome gesehen.

ezt a kis írást találtam a neten. Ez ugyan múlt időben van, az elejére be lehetne szúrni, hogy pl. egyik este ezt álmodta...

remélem tudtam segíteni egy kicsit is.

2016. máj. 19. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:

jaj, és a linkek. ezekből lehet kivenni egy-egy kis mondatot

[link] - vigyázzatok, tekerjetek lentebb ott van a javítása

[link] itt is vannak jó kifejezések

[link] ausztráliai nyaralás

2016. máj. 19. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen szuper vagy!!!!Nagyon köszönjük (L)
2016. máj. 19. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
esetleg ha készen van, átküldhetitek és átnézem. sok sikert a négyeshez ;)
2016. máj. 19. 19:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy,imádunk még jó idő mire kész lesz de dolgozik/unk rajta.Azt hiszem ezzel már nem terhelünk! :) <3
2016. máj. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!